I dag är sista dagen på mitt jullov och på måndag drar den sista terminen igång. Helt otroligt att det bara är ett par månader kvar till examen! Det känns som att jag började nyss och verkligen inte som om det redan har gått tre terminer av fyra. Jag känner verkligen att jag har hittat helt rätt med utbildningen!


Igår passade jag på att fixa en hel del med saker till streamen som jag har skjutit upp lite den senaste tiden. Jag har kommit ikapp med att spara alla mina tidigare streamar och så har jag rört om lite i ordningen för mina emotes. Så skönt att äntligen ha fått det gjort!


Kvällens stream kommer att vara fortsättningen på The 100 Baby Challenge i The Sims 4. Vi har dragit igång med säsong 3 och har i skrivande stund 36 barn. Jag har skissat upp en ny liten renoveringsplan för huset - och nu är det bara att hoppas att pengarna räcker, haha!


Här är lite bilder från i söndags och i måndags när vi hade middag med några av de utflyttade barnen och skaffade en lekplats till de yngre barnen. Det ska bli kul att se hur huset ser ut efter renoveringen - det kommer bli en hel del förändringar!  • Mlie

I dag börjar den andra veckan av mitt jullov, yay! Planerna för veckan är att spela Alan Wake (igen), spela Two Point Hospital, spela Sims 4, ta nya bilder till streamen och planera inför renoveringen av 100 Baby-huset. Med andra ord har jag "fullt upp" den här veckan, haha!


I streamen igår klarade vi av Silent Hill Downpour - och wow vilket spel. Gillade det verkligen! Det innebar att det blev en raffle igår, där Sims 4 - 100 Baby Challenge valdes igen. Så glad! Men innan vi ska spela det ska vi börja med Layers of Fear. Ikväll 18:30 startar streamen, och det kaaaaan bli längre än till 21 beroende på hur det går i spelet.


Hoppas att ni har haft det bra under jul trots att världen är uppochner.

Igår hade vu Julavsutning i streamen! Vi kollade tillbaka på det gångna streamåret och spelade en favorit - Fibbage 3 från Jackbox Party Pack 4.


Inför streamen hade jag förberett lite statistik från årets alla streams. Som till exempel att jag har streamat vid 127 olika tillfällen i år med en totaltid på 377 timmar och 33 minuter. Eller ja, fram till innan igår, åtminstone. Det kommer bli fler streams i år - det här vara bara en del av min jultradition. (Jag streamar på söndag nästa gång med mer Silent Hill Downpour).


På dessa 127 streams har det ju hänt en hel del roliga saker. Något som jag verkligen älskar med twitch är funktionen att kunna göra klipp av streamen för att kunna uppmärksamma något som har hänt. I år, innan igår, har det skapats 157 klipp på min kanal. Helt otroligt! Bland dessa 157 plockade jag ut mina favoriter - och gjorde en video av mina 10 favoritklipp från 2020:

Så himla roliga stunder, haha!


Vi ses på söndag när det är dags för mer Silent Hill Downpour.

©2020 av Mlie-Redfield. Skapat med Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now